Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του Παρατηρητηρίου Ελεύθερων Χώρων Αθήνας-Αττικής

Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για την Προστασία των Ελεύθερων Χώρων και την Ποιότητα Ζωής στην Αθήνα

Ενημερωθείτε για τους Ελεύθερους Χώρους της Αττικής από το...

Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων Αθήνας-Αττικής

Το Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων επιδιώκει την ενημέρωση φορέων, πολιτών, δημοσιογράφων, αιρετών, φοιτητών, κλπ για την πολεοδομική, οικιστική, επιχειρηματική πίεση για "αξιοποίηση" που δέχονται οι ελεύθεροι χώροι στην Αθηναϊκή Μητρόπολη και στην Αττική.

Οι πηγές του είναι δημοσιεύματα εφημερίδων-περιοδικών, δελτία τύπου διαφόρων φορέων, πληροφορίες που κοινοποιούνται στο Παρατηρητήριο από τη Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Χώρων Αθήνας, από τοπικούς συλλόγους, περιβαλλοντικές οργανώσεις και άλλους φορείς.

Κατά κάποιον τρόπο είναι ένας "Συναξαριστής" (!).

Περισσότερα για το Παρατηρητήριο

Ενημερωθείτε για τους Ελεύθερους Χώρους της Αθήνας από τις...

Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για την Προστασία των Ελεύθερων Χώρων και την Ποιότητα Ζωής στην Αθήνα

 

Ενημερωθείτε για τους Ελεύθερους Χώρους της Αθήνας από το... Περιοδικό: "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ"

Στείλτε μας ειδήσεις για το Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων: igiann@tee.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να μας αναφέρετε όταν χρησιμοποιείτε υλικό από το Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων για κάποια εργασία σας. Η πλήρης βιβλιογραφική αναφορά μας είναι:

Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων Αθήνας, ιστοσελίδα: www.asda.gr/elxoroi /

Υπεύθυνος: Ηλίας Γιαννίρης

Επίσης, αν σας φανήκαμε χρήσιμοι, στείλτε μας ένα μήνυμα. Χαιρόμαστε όταν ο εθελοντικός μας κόπος αξιοποιείται

Ξεπεράσαμε τους 100.000 επισκέπτες το 2006!! 128.158 οι επισκέπτες το 2007!!! ευχαριστούμε     - στατιστικά στοιχεία: Στατιστικά

Αρχικά, η έναρξη της ιστοσελίδας του Παρατηρητηρίου έγινε με την υποστήριξη του Κέντρου Έρευνας και Τεκμηρίωσης την 1η Νοεμβρίου 1999 και φιλοξενήθηκε κάτω από την ιστοσελίδα του ΚΕΤ.

Μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2001, που άρχισε να λειτουργεί αυτόνομα αυτή η σελίδα, την ιστοσελίδα του ΚΕΤ είχαν επισκεφτεί 2052 άτομα εκ των οποίων οι 2.000 είχαν μπει στη σελίδα του ΚΕΤ για να ενημερωθούν για το Παρατηρητήριο Ελεύθερων Χώρων.

Η Ιστοσελίδα του ΚΕΤ σταμάτησε στις 30/11/2002 με 2.830 επισκέπτες εκ των οποίων οι 2.680 μπήκαν στη σελίδα του ΚΕΤ για να ενημερωθούν για το Παρατηρητήριο. Ελεύθερων Χώρων.

Επιμέλεια, τεχνική επεξεργασία της Ιστοσελίδας: Ηλίας Γιαννίρης