Βρίσκεστε στην αρχική σελίδα της Α περιόδου

Πιέστε εδώ για να οδηγηθείτε στην Αρχική σελίδα της Β περιόδου

Ικαριακά και Φουρνιώτικα Νέα

Διμηνιαίο περιοδικό αναπτυξιακού χαρακτήρα της Επαρχίας Ικαρίας

English homepage

Ανακοίνωση του Εκδότη

Με θλίψη σας ανακοινώνω ότι το Περιοδικό αναστέλλει την έκδοσή του. Η Ικαριακή Αυτοδιοίκηση δεν έχει ανταποκριθεί στα έξοδα του τελευταίου τεύχους, παρ' ότι έχει περάσει ένας χρόνος. Από τρίτους μου αναφέρθηκε ότι αναζητείται η δυνατότητα έκδοσης του περιοδικού στην Ικαρία, κάτι που είχα προσπαθήσει και εγώ εξ αρχής. Το κόστος ήταν δυσανάλογο. Άλλωστε, μέχρι σήμερα το περιοδικό έβγαινε με μοναδικό κόστος τα έξοδα έκδοσης και ταχυδρόμησης. Η δακτυλογράφηση-απομαγνητοφώνηση, το στήσιμο, η σελιδοποίηση, οι φωτογραφίες, οι μακέτες, η μεταφορά, το σακούλιασμα, οι ετικέτες αποστολής, οι επαφές με το Υπουργείο Τύπου, η ενημέρωση της ιστοσελίδας και όλες οι άλλες εργασίες γίνονταν εθελοντικά, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Μετά από αυτές τις εξελίξεις αισθάνομαι την ανάγκη να παραιτηθώ από εκδότης. Ωστόσο, η ιστοσελίδα θα παραμείνει σε λειτουργία, με δική μου ευθύνη, για ένα ακόμη χρονικό διάστημα. Εύχομαι γρήγορα η αυτοδιοίκηση της Επαρχίας μας να ενεργοποιηθεί για την επανέκδοση του περιοδικού. Το κενό της ενημέρωσης είναι μεγάλο.

Ηλίας Γιαννίρης 7/3/2001

Προηγούμενα Τεύχη της Α περιόδου

Αρχική σελίδα της Β περιόδου

Το Τελευταίο Τεύχος της Α περιόδου

Αρχική σελίδα της Β περιόδου

 Επικοινωνήστε με το Περιοδικό.

Στείλτε τα σχόλιά σας.

Στείλτε μας κάτι σχετικό για Δημοσίευση

Τα Πορίσματα του Συνεδρίου "ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ στις Παραμεθόριες Νησιώτικες Περιοχές", Ικαρία, 23-1-99

Απολογισμός "Σεμινάριο για τις Βιοκαλλιέργειες", Ακαμάτρα, 7-9 Μάη 1999

Οι Θέσεις των Κομμάτων για τα Προβλήματα του Αιγαίου (Α΄ μέρος: Τεύχος 8)

(Β΄ μέρος: Τεύχος 9)

 

 Τα "Ικαριακά και Φουρνιώτικα Νέα" είναι ένα διμηνιαίο περιοδικό της Επαρχίας Ικαρίας (νησιά Ικαρία και Φούρνοι). Η ύλη του είναι κυρίως ενημερωτική και περιστρέφεται γύρω από την ανάπτυξη της Επαρχίας Ικαρίας, τα σύγχρονα οικονομικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά ζητήματα, τις δράσεις της αυτοδιοίκησης, τις πολιτικές που αφορούν την Επαρχία, τις παραδειγματικές δράσεις, τους πρωτοπόρους. Επίσης παρουσιάζει ιστορικά και στατιστικά στοιχεία της Επαρχίας.

Αποδέκτες του είναι οι κάτοικοι και οι Φορείς της Επαρχίας, οι απανταχού Ικάριοι και Φουρνιώτες, η Νομαρχία Σάμου, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, υπουργεία και υπηρεσίες που ασχολούνται με την Επαρχία Ικαρίας, φίλοι της Επαρχίας Ικαρίας. Το περιοδικό διακινείται κυρίως ταχυδρομικά, με συνδρομητές. Επίσης διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία και πρακτορεία της Επαρχίας.

Το περιοδικό είναι δημιούργημα της Αναπτυξιακής Εταιρείας Επαρχίας Ικαρίας και φιλοδοξεί να καλύψει ένα μέρος από το κενό της ενημέρωσης-πληροφόρησης που υπάρχει στην Επαρχία.

 Συνδεθείτε με την Ελληνική Ραδιοφωνία Αιγαίου

καθημερινά νέα της Περιφέρειας, του Νομού και της Επαρχίας, και για καθημερινό ζωντανό δελτίο ειδήσεων

Ταξιδέψτε στα δημοσιεύματά μας

Νέα από την Ικαρία και τους Φούρνους, Δελτία Τύπου,

Συνεντεύξεις-Συζητήσεις, Άρθρα, Διαφημιζόμενοι

Η Επαρχία Ικαρίας

Ο Αναπτυξιακός Σύνδεσμος ΟΤΑ Ικαρίας

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχίας Ικαρίας

Χρήσιμες Ηλεκτρονικές Διευθύνσεις

Τελευταία ενημέρωση: 5/4/2001

Επιμέλεια, (c) : Ηλίας Γιαννίρης